top of page

BEDRIFTEN

Vi har lang erfaring med flytende boliger. og Yacht House serien er nå klar for produksjon etter erfaring med ett flytende hus og to husbåter. Vi har reist verden rundt på jakt etter gode løsninger og etter mange års forarbeid har vi etablert et tett samarbeid med noen få utvalgte flytende boligprodusenter. De oppfyller våre krav til godt design, riktig materialvalg, god funksjonalitet og konkurransedyktig pris.

Våre flytende boliger er tilpasset nordisk klima og regelverk. Vi har etablert et samarbeid med kvalitetsprodusenter i hovedsaklig Nederland, men også Polen, Tyskland. og Østen. 

Vi har besøkt produsenter i Norge, Sverige, Danmark, Finland, Nederland, England, Italia, Thailand og Kina. Båtbransjen som produserer flytende boliger er en jungel hvor det har vært en utfordring å finne seriøse aktører.  Vi har omsider funnet noen verft som gir deg beste kvalitet til fornuftige priser. Vi har vårt eget design The Yacht House som blir produsert i Nederland.

 

Vi kjenner de fleste Europeiske leverandører av flytende bolig/husbåter. Ønsker du båt fra noen av disse hjelper vi deg gjerne med kjøpsprosessen for å sikre et trygt kjøp. De fleste av våre båter har et skrog av stål eller betong. Dette gir en stabil konstruksjon med usedvanlig lang holdbarhet og er tilnærmet vedlikeholdsfri. Vi vil skape et levende bomiljø på sjøen som er miljøvennlig, moderne og fremtidsrettet.

Hus, hytte og båt i en og samme konstruksjon gir fleksibilitet og frihet. Privatpersoner, marinaeiere, utbyggere og andre er velkommen til å ta kontakt med oss for ytterligere informasjon.

 

Flytende bolig, en moderne og fremtidsrettet boform.

TEAM

Per-Andrè Wiberg

Salgsveileder privat

+47 41 10 55 55

wiberg@flytendebolig.no

Profil på LinkedIn

Per-André.png

Lasse Michelsen

Salgsveileder / Grafisk designer

+47 924 19 815

michelsen@flytendebolig.no

Lasse.jpg
bottom of page