Bedriften

Vi har lang erfaring med flytende boliger. Det er søkt gode løsninger og etter mange års forarbeid har vi etablert et tett samarbeid med noen få utvalgte flytende boligprodusenter. De oppfyller våre krav til godt design, riktig materialvalg, god funksjonalitet og konkurransedyktig pris.

Våre flytende boliger er tilpasset nordisk klima og regelverk. Vi har etablert et samarbeid med kvalitetsprodusenter i Polen og Nederland. Vi har besøkt produsenter i Norge, Sverige, Danmark, Finland, Nederland, England, Italia, Thailand og Kina. Båtbransjen som produserer flytende boliger er en jungel hvor det har vært en utfordring å finne seriøse aktører.  Vi har omsider funnet noen verft som gir deg beste kvalitet til fornuftige priser. Vi har vårt eget design The Yacht House som blir produsert i Polen. I tillegg er vi salgsagenter for noen få verft som har spennende modeller. De fleste av våre båter produseres i stål med Hempel overflatebehandling. Dette gir en stabil konstruksjon med usedvanlig lang holdbarhet og er tilnærmet vedlikeholdsfri. Vi vil skape et levende bomiljø på sjøen som er miljøvennlig, moderne og fremtidsrettet.

Hus, hytte og båt i en og samme konstruksjon skal gi beboerne fleksibilitet og frihet. Privatpersoner, marinaeiere, utbyggere og andre er velkommen til å ta kontakt med oss for ytterligere informasjon. Flytende bolig, en alternativ boform.

Ansatte

Per-Andrè Wiberg

Salgsveileder privat

+47 411 05 555

wiberg@flytendebolig.no

Profil på LinkedIn

Ove Hagen

Salgsveileder bedrift/næring

+47 957 47 610

hagen@flytendebolig.no

Gunnar Ottervik

Salgsveileder Trøndelag

+47 957 21 200

ottervik@flytendebolig.no

Lasse Michelsen

Salgsveileder / Grafisk designer

+47 924 19 815

michelsen@flytendebolig.no